Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρόσκληση σε Ημερίδα εξ αποστάσεως «Η κούκλα και το κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση»

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Πρόσκληση σε Ημερίδα εξ αποστάσεως «Η κούκλα και το κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση»
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 17:09

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, οι Διευθύνσεις Π.Ε. Α’, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» και το Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, διοργανώνουν ημερίδα εξ αποστάσεως με τίτλο «Η κούκλα και το κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/5/20, 17:30 – 19.40, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

  • Οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 και ώρα 11 π.μ. στον σύνδεσμο https://forms.gle/mK4tkp4YHEszNA778 Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
  • Οι εκπαιδευτικοί θα πληροφορηθούν τη συμμετοχή τους με email και από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής, στο http://dipe-dytik.att.sch.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=36, όπου θα αναρτηθεί κατάλογος συμμετεχόντων. Στο ίδιο email θα πληροφορηθούν τον τρόπο σύνδεσής τους στην πλατφόρμα παρακολούθησης.

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής.

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων