Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων 1821: Εξ αποστάσεως ημερίδα και Ίδρυση Περιφ. Δικτύου Πολιτιστικών Θεμάτων

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
1821: Εξ αποστάσεως ημερίδα και Ίδρυση Περιφ. Δικτύου Πολιτιστικών Θεμάτων
Αναρτήθηκε απο τον/την Στάμος Νικόλαος   
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 13:13

 

1) Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’, Β’, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, με αφορμή την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, διοργανώνουν εξ αποστάσεως ημερίδα με θέμα:

«1821 -2021: Αξιοποίηση ψηφιακών πηγών στην Α/θμια και τη Β/θμια Εκπαίδευση»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, κατά τις ώρες 17:00-20:00, μέσω της πλατφόρμας Webex, σε συνεργασία με πολιτισμικούς φορείς.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8z9t8ZCdoYAOa9mlVS5C4Ctx-Ua6CXfYOSJaWTXYq-F1zBg/viewform

και θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους και τον τρόπο σύνδεσής τους στην πλατφόρμα webex στο email που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα.

2) Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ως άνω Διευθύνσεις προτίθενται να ιδρύσουν Περιφερειακό Δίκτυο Πολιτιστικών Θεμάτων με τίτλο: «1821, πριν και μετά: Όταν όλα αλλάζουν. Η περίπτωση της Αττικής» με ενδεικτική θεματολογία που επισυνάπτεται. Για να ενταχθεί μια σχολική μονάδα στο δίκτυο θα πρέπει να υλοποιεί σχολικό πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων με θέμα που εντάσσεται στην ευρύτερη θεματολογία του. Στο πλαίσιο του Δικτύου θα πραγματοποιηθούν υποστηρικτικά σεμινάρια και ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς, μία από τις οποίες είναι η προαναφερόμενη.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο έγγραφο της ΔΠΕ Δυτ. Αττικής εδώ.

 

Φ23.1

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων