Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 12:17

Ενόψει της λήξης της σχολικής χρονιάς, καταρχάς επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία τους κατά την υλοποίηση των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων, καθώς και για τη συμμετοχή τους (προαιρετικά και εκτός ωραρίου) στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσής μας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν φέτος εξ αιτίας της πανδημίας και της αναστολής λειτουργίας των σχολείων για μεγάλο διάστημα, δίνεται η δυνατότητα επέκτασης του χρόνου υλοποίησης των Προγραμμάτων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020 και ολοκλήρωσης μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020. Αυτό αφορά όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συνεχίσουν τις δράσεις του ίδιου Προγράμματος και με την ίδια μαθητική ομάδα με την οποία το ξεκίνησαν. Δεν αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς που αλλάζουν τάξη ή/και σχολείο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Απολογισμού, τα Στατιστικά στοιχεία και την Έκδοση Βεβαιώσεων στο έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής.

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων