Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Σεμινάριο εξ αποστάσεως Πολιτιστικών Θεμάτων «Παραμύθι-προφορικότητα και πολλαπλή νοημοσύνη»

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Σεμινάριο εξ αποστάσεως Πολιτιστικών Θεμάτων «Παραμύθι-προφορικότητα και πολλαπλή νοημοσύνη»
Αναρτήθηκε απο τον/την Ψαθά Φωτεινή   
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 11:18

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο:

«Παραμύθι-Προφορικότητα και Πολλαπλή Νοημοσύνη»

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Πελασγός Στέλιος ιστορητής, παιδαγωγός και συγγραφέας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση μεθοδολογικών εργαλείων και τεχνικών προφορικής αφήγησης. Ο εισηγητής θα μιλήσει για τα λαϊκά παραμύθια και την μαθητεία της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης μέσω της χρήσης πολλαπλής νοημοσύνης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/6/20, 17:30 – 19:30 μέσω της πλατφόρμας WebEx Events, η οποία παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, με σκοπό να καλύψει μεγάλο αριθμό συμμετοχών .

Οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 11 π.μ. στον σύνδεσμο

https://forms.gle/nxqFipPtN7Qsbhkf6

Οι εκπαιδευτικοί θα πληροφορηθούν τη συμμετοχή τους και τον τρόπο σύνδεσής τους στην πλατφόρμα WebEx στο email που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα.

Δείτε το έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής ΕΔΩ

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων