Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων «Όχι πλαστικά στη θάλασσά μου»: Πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
«Όχι πλαστικά στη θάλασσά μου»: Πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 09:43

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Α’, Β, Γ’, Δ’ Αθήνας, Δυτ. Αττικής, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Κυκλάδων, Πέλλας και Δωδεκανήσου και οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Β’, Γ’ Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ημαθίας, Έβρου, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Χανίων, Χίου και Κυκλάδων, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ.: Φ13/ 68892 /Δ7 /5-6-2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ, με την οποία προτείνεται η υλοποίηση δράσεων για το περιβάλλον, προτείνουν μια κοινή δράση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών (8 Ιουνίου), όπου εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και η ευρύτερη τοπική κοινωνία υιοθετούν και δημοσιοποιούν δράσεις με θέμα:

«Όχι πλαστικά στη θάλασσά μου»

εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανησυχία τους στις δραματικές παγκόσμιες επιπτώσεις των πλαστικών αποβλήτων στη θάλασσα, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της υγείας μας.

Λεπτομέρειες για το σκεπτικό της δράσης στο έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής.

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων