Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Επιμορφωτικές συναντήσεις και εργαστήρια για τα Δικαιώματα του παιδιού

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Επιμορφωτικές συναντήσεις και εργαστήρια για τα Δικαιώματα του παιδιού
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 10:26

Η  Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, και οι Διευθύνσεις Π.Ε.  Α΄, Β’, Γ’, Δ’, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και την Παιδαγωγική Ομάδα για την προώθηση της παιδαγωγικής Φρενέ στην Ελλάδα «Το Σκασιαρχείο», διοργανώνουν δύο ημέρες συναντήσεων για τα 30 χρόνια της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού στις 29 και 30/11/2019στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Σίνα 31, Αθήνα.

Σκοπός των επιμορφωτικών συναντήσεων είναι η προώθηση της ενεργούς συμμετοχής των παιδιών σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων, που επιτρέπει τον εκδημοκρατισμό του σχολείου.

Οι πρακτικές που θα παρουσιαστούν μπορούν να εφαρμοστούν σε προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων), ώστε να τα εμπλουτίσουν μεθοδολογικά.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα https://forms.gle/RYMP8McB8ptyYkq9A μέχρι την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, 12.30 μ.μ.

Διαβάστε το Πρόγραμμα των επιμορφωτικών συναντήσεων από το Έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής στο σύνδεσμο 7788 Επιμορφωτικές συναντήσεις και εργαστήρια γιατα 30 χρόνια της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαίωματα του Παιδιού- Π Ε Δυτ Αττικης

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων