Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε τριήμερο σεμινάριο στο φαράγγι Λούσιου και στη Δημητσάνα 21-22-23 Ιουνίου

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε τριήμερο σεμινάριο στο φαράγγι Λούσιου και στη Δημητσάνα 21-22-23 Ιουνίου
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 13:05

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και οι ΔΠΕ Α΄Αθήνας & Β΄ Αθήνας (δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) διοργανώνουν τριήμερο βιωματικό σεμινάριο σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας- Ακράτας και Σικυωνιών στις 21-22-23 Ιουνίου 2019 με θέμα:

"Η Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική στο Φαράγγι του Λούσιου ως αποτύπωμα της Φύσης, της Ιστορίας και των έργων του Ανθρώπου: Οικισμοί, Μονές, Γεφύρια, Αρχαιολογικοί Χώροι".

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε 42 εκπαιδευτικούς των παραπάνω Διευθύνσεων, που ανήκουν στην εμβέλεια των δύο Κ.Π.Ε., θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Κλειτορία,στην Δημητσάνα και στα πεδία της περιοχής του φαραγγιού του ποταμού Λούσιου.

Από κάθε Διεύθυνση θα επιλεγούν δεκατέσσερις (14) τακτικοί και οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους υλοποιούν περιβαλλοντικό πρόγραμμα την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 27 Μαΐου στο σύνδεσμο:

https://tinyurl.com/lousios

Περισσότερες πληροφορίες και το Πρόγραμμα στο έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής 3427 ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων