Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 15:05

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τις ΔΔΕ Β΄ και Γ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας-Υπάτης, διοργανώνουν διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 15 ωρών για 50 εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Το τοπικό φυσικό περιβάλλον στη διαμόρφωση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαρτίου 2019, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντιστοίχως, στην Παύλιανη Φθιώτιδας και στην περιοχή Γοργοποτάμου και Λουτρών Υπάτης.

Η μετακίνηση και η διαμονή των Υπευθύνων Π.Ε. και των Εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν θα βαρύνουν τους ίδιους. Το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης θα καλύψει την προσφορά ενός (1) γεύματος (Σάββατο), ενός (1) καφέ (Σάββατο) και ενός (1) δεκατιανού για κάθε ημέρα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν τη φετινή χρονιά πρόγραμμα Π.Ε. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 και ώρα 12.00 στο σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/8J3UcH3L0mHJ1twD2

Δείτε το έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής 2183 ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων