Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2018
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 11:17

Η ιδιαίτερα πετυχημένη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, αποτέλεσε ένα σημαντικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων και πρακτικών σχετικά με παιδαγωγικές εφαρμογές μέσα στην τάξη. Οι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους και αυτό των μαθητών και μαθητριών τους.

Η ανάπτυξη σχεδίων διδασκαλίας στο πλαίσιο ενός ευρύτερου στρατηγικού στόχου, που εκφράζεται μέσα από το project, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφραστούν περισσότερο ελεύθερα από ότι κατά τη διάρκεια του κλασικού μαθήματος. Για αυτόν τον λόγο η προβολή του έργου των εκπαιδευτικών της Δυτικής Αττικής αποτελεί ένα ικανό σημείο αναφοράς για όσους υλοποίησαν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων- Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων, αλλά και ενθάρρυνσης αυτών που δεν έχουν ακόμη προβεί σε σχετικές δράσεις.

Οι Υπεύθυνοι των τριών δράσεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σχολικού Έτους 2017-2018 και προσμένουμε σε μελλοντικές συνεργασίες!

Στιγμιότυπα από τη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας μπορείτε να δείτε στο άλμπουμ.

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων