Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2018

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2018
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 17:43

Για τη διάχυση των αποτελεσμάτων των εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων- σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση- διοργανώνεται Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ώρες 18:00 – 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου (Πλατεία Αγίου Δημητρίου).

Η Γιορτή θα περιλαμβάνει:

α) Έκθεση κατασκευών μαθητικών έργων

β) Μουσικά ή θεατρικά δρώμενα από μαθητικές ομάδες

γ) Ψηφιακές παρουσιάσεις των προγραμμάτων ανά θεματικό άξονα από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς ή από μαθητικές ομάδες.

Η μετακίνηση των μαθητών θα  γίνει με ευθύνη των γονέων. Η παραμονή τους στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει με ευθύνη των γονέων και των εκπαιδευτικών των τάξεων. Το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Προσκαλούνται οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων) και ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του Προγράμματός τους να συμπληρώσουν μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 12:00 το μεσημέρι την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/forms/rnLyZwSvGBtGJl4q2.

Δείτε το έγγραφο της ΔΠΕ Δυτικής Αττικής 2016 Πρόσκληση σε Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων