Αρχική Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Τριήμερο σεμινάριο στο Καρπενήσι 15-16-17 Ιουνίου

Η άποψη σας

Είναι εύχρηστη η ιστοσελίδα της Δνσης; Βρίσκω εύκολα αυτό που ψάχνω;
 

Η Διεύθυνση μας

Συνδέσεις Μελών

Είσοδος μελών




Παλιός Ιστότοπος, Powered by Joomla!
Τριήμερο σεμινάριο στο Καρπενήσι 15-16-17 Ιουνίου
Αναρτήθηκε απο τον/την Αλεξάνδρα Τσίγκου   
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 11:43

Προσκαλούνται οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής για συμμετοχή στο τριήμερο σεμινάριο με θέμα «Ευρυτανία: Μάγεμα Φύσης κι Όνειρο», που συνδιοργανώνουν τα ΚΠΕ Καρπενησίου και ΚΠΕ Παρανεστίου στις 15, 16 και 17 Ιουνίου 2018 στο Καρπενήσι.

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα διεξαχθούν στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Αγίας Σωτήρας, στη Φραγκίστα Ευρυτανίας, μετά την ευγενική παραχώρησή τους από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου. Η διαμονή είτε στους κοιτώνες της κατασκήνωσης είτε σε σκηνές, θα είναι δωρεάν, όπως και η χρήση κοινόχρηστων WC και ντους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τον προσωπικό τους εξοπλισμό (σκηνή, υπνόσακο, σεντόνια, μαξιλάρι κλπ). Τα ΚΠΕ Καρπενησίου και Παρανεστίου θα καλύψουν για όλους τους συμμετέχοντες  2 γεύματα.

Οι αιτήσεις όλων των εκπαιδευτικών θα κατατεθούν μέχρι και τη Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ηλεκτρονικά στο e-mail: perekp@dipe-dytik.att.sch.gr) σύμφωνα με το υπόδειγμα αίτησης που ακολουθεί στο τέλος της πρόσκλησης. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν και την ηλεκτρονική φόρμα για την άμεση ηλεκτρονική καταγραφή των στοιχείων τους: https://goo.gl/forms/7EfOnnrRq8njFR3v2.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο στο έγγραφο του ΚΠΕ Καρπενησίου 31a

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο σεμινάριο.

 

Χάρτες Σχολείων Δυτ. Αττικής

Ο χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Αναζήτηση άρθρων